Breco las en constructie heeft een praktijkaanpak ontwikkeld waarin 3 elementaire zaken een hoofdrol spelen: vakmanschap, eenvoudigweg goede oplossingen aandragen en de samenwerkingsmentaliteit van de pure co-maker. Want voor ons werk willen we voortdurend in topvorm zijn.

Belangrijke waarden hierbij zijn:

 

  • Betrouwbaar zijn in technische kwaliteiten en samenwerking, onderling en met onze externe relaties. Afspraak is afspraak
  • 'Nuchter' en tegelijk inventief en innovatief. Een uitvindersmentaliteit. Steeds zoeken naar verbeteringen, het liefst met ‘simpele’ oplossingen (niet ingewikkeld maken als het makkelijk kan)
  • Plezier hebben in de werkzaamheden en respect hebben voor elkaar.

 

Omdat klanten meer en meer een totaal of eindproduct vragen, leveren wij desgewenst inclusief materiaal inkoop, fabricage, mechanische bewerking, samenstellen/monteren, nabehandelen en het logistieke traject rond het uitleveren. Met certificaten en alle andere benodigde documenten. Uiteraard willen we allemaal naar beste kunnen onze competenties inzetten om verbeteringen in product en markt te realiseren.

Breco las en constructie zet zich in voor samenwerking met collega’s en klanten om samen innovatieve producten en diensten te ontwikkelen, al dan niet in Joint-Venture of Partnersship verband.