breco heezeBreco-Heeze en Jim van Bree zijn één.

In 2001 besloot Jim om de stoute schoenen aan te trekken en als zelfstandig ondernemer verder te gaan. In de jaren die daarop volgden is Breco uitgegroeid tot wat het vandaag is. Een veelzijdige flexibele partner in de metaalindustrie.

Prototypes, kleine series, bulkwerk, het maakt niet uit. Wij verzorgen het graag.

We hebben er bewust voor gekozen om klein en flexibel te blijven. Waar nodig huren we expertise in van collega's uit de regio.

U merkt daar als afnemer niets van. Want de communicatielijnen blijven kort, zoals u dat van ons gewend bent.

Vragen? Problemen, gewoon bellen!

Continu Beter!

In het 15 jarige bestaan hebben we een praktische aanpak ontwikkeld waarin 3 elementaire zaken een hoofdrol spelen: vakmanschap, eenvoudigweg goede oplossingen aandragen en de samenwerkingsmentaliteit van de pure co-maker. Want voor ons werk willen we voortdurend in topvorm zijn.

Belangrijke hierbij is:

  •  Betrouwbaar zijn in technische kwaliteiten en samenwerking, onderling en met onze externe relaties. Afspraak is afspraak
  • 'Nuchter' en tegelijk inventief en innovatief. Een uitvindersmentaliteit. Steeds zoeken naar verbeteringen, het liefst met ‘simpele’ oplossingen (niet ingewikkeld maken als het makkelijk kan)
  • Plezier hebben in de werkzaamheden en respect hebben voor elkaar.

 

Omdat onze klanten meer en meer een totaal of eindproduct vragen, leveren wij desgewenst inclusief materiaal inkoop, fabricage, mechanische bewerking, samenstellen/monteren, nabehandelen en het logistieke traject rond het uitleveren. En uiteraard desgewenst met certificaten en alle andere benodigde documenten. Uiteraard willen we allemaal naar beste kunnen onze competenties inzetten om verbeteringen in product en markt te realiseren.

Breco las en constructie zet zich in voor samenwerking met collega’s en klanten om samen innovatieve producten en diensten te ontwikkelen, al dan niet in Joint-Venture of Partnersship verband.